Onze missie is jou in beweging te krijgen en vooral in beweging te houden zodat we met plezier jouw doel bereiken!

- Judith van Nimwegen

reviews

Ik hou helemaal niet van van sporten maar de groepslessen van Judith zijn top! Ze heeft humor en weet me altijd uit de dagen. Judith heeft het voor elkaar gekregen dat ik geen groepsles oversla,zelfs mijn abonnement aangepast hebt van 1x in de week naar 3x in de week en dat al meer dan een jaar. Ik ben blij met haar!

Marlon

Sporten was totaal niet mijn ding en ik zag er altijd tegenop. Sinds ik bij Opjebest train heb ik plezier in het sporten. Judith zorgt voor afwisseling en weet je goed uit de dagen. Zij heeft er voor gezorgd dat mijn mindset tot sporten is verandert en ik ben inmiddels een stuk energieker, sterker én 10 kilo lichter!

Mariëlle

Al een tijdje wilden wij fitter worden en sterker. Ons grootste obstakel was om ook daadwerkelijk te gaan sporten. De training bij Judith helpt ons hier goed bij. Zij is een stok achter de deur en motiveert ons enorm. We zien echt resultaat, hebben meer conditie, zijn sterker en je ziet verandering in de bouw van ons lichaam. Dat is ons op de sportschool nog nooit gelukt.

Debbie en Ewoud

Begin nu!

Twijfel niet langer, dit is hét moment om de sportschoenen aan te trekken en voor jouw doel te gaan! 
Ja, ik ben er klaar voor!

Quotes

  • "Judith zorgt dat je steeds meer uit je zelf haalt en dat bewegen leuk kan zijn!"
  • "Top personal training, er wordt heel prettig rekening gehouden met je niveau en blessures en toch ook uitgedaagd"
  • "Top trainingen, de trainers leren je snel kennen en weten daardoor ieder op zijn eigen niveau uit te dagen."

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en laat weten wanneer je het beste te bereiken bent.
envelopemap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram