Judith van Nimwegen

Personal trainer en leefstijlcoach

~ Ik wil jou laten ervaren dat bewegen echt leuk kan zijn en dat het resultaat oplevert ~

Judith


Ik ben moeder van een druk maar gezellig samengesteld gezin. 
We doen graag dingen als gezin samen zoals filmavondjes organiseren, pretparken en concerten bezoeken. 
Ik ben graag in beweging dus ik wandel veel, mountainbike graag en doe ook krachttraining. 
Ik maak met mijn man heel graag stedentrips om zo een indruk krijgen van de cultuur, de omgeving, het eten en natuurlijk ook om te shoppen.
Een aantal jaar geleden heb ik een switch gemaakt van fulltime moeder naar Gewichtscoach bij een sportschool voor vrouwen. 
Dat vond ik zo leuk dat ik meerdere opleidingen heb gevolgd, waarna ik uiteindelijk voor mezelf ben begonnen als Gewichtscoach en Personal trainer.

Wat kan ik doen?


Waarom

Vanaf mijn puberteit heb ik gestoeid met mijn gewicht. Mede door goede begeleiding heb ik uiteindelijk mijn levensstijl aangepast en ben ik nu waar ik ben: op mijn best!
Ik ben de opleiding leefstijl coaching ooit gaan volgen, omdat ik in de praktijk heel veel te maken krijg met gedrag, emoties en leefstijl gerelateerde problemen zoals: stress, slaap problemen of gebrek aan ontspanning. 

Als leefstijlcoach kan ik je nóg beter stap voor stap begeleiden bij je leefstijl verandering zodat je je uiteindelijk OpJeBest voelt, op een manier die bij jou past en die jij kunt volhouden! Ik kijk dus goed naar wie jij bent, naar je omstandigheden en naar waar je tegen aan loopt om ervoor te zorgen dat je op lange termijn afvalt en op gewicht kunt blijven én ondertussen kunt blijven genieten van iets lekkers op z’n tijd. 

Voeding en beweging gaan samen en daarom bied ik trajecten aan waar beide centraal staan. Het een kan niet zonder het ander! 
Mijn missie is om jou in beweging te krijgen en vooral in beweging te houden! Ik wil jou laten ervaren dat dat bewegen echt leuk kan zijn en dat het resultaat oplevert. Vandaar dat ik personal training aanbied maar ook powerwalking en of Bootcamp.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram