Judith van Nimwegen

Personal trainer en leefstijlcoach

~ Ik wil jou laten ervaren dat bewegen echt leuk kan zijn en dat het resultaat oplevert ~

Judith

Hi Ik ben Judith, ik ben een mensenmens, enthousiast en flexibel, heb een groot inlevingsvermogen, haal graag het beste uit mezelf en een ander, ik ben personal trainer, geef bootcamps, ben ondernemend, gek op tompoucen en frikandel speciaal, houd van stedentrips en bergen, ben moeder van een samengesteld gezin en inmiddels een ervaringsdeskundige op het gebied van gezondheid en fitheid combineren met een eigen bedrijf en een druk gezin.
Mijn kernwaarden zijn motiveren, meedenken, verbinden, uitdagen en gezelligheid.

Ik krijg energie van het beste uit de ander halen, iemand uit de comfortzone halen en de ander plezier laten beleven in het bewegen. Ik doe dat door te motiveren, mee te denken en uit te dagen.

Mijn doel is dat jij plezier vindt in bewegen, dat je sterker wordt en je vooral lekker in je vel voelt. Soms moet je daarvoor uit je comfortzone of heb je een “liefdevolle” stok achter je deur nodig, maar vooral coaching die bij jouw leefstijl past.

Wat kan ik doen?


Waarom

Vanaf mijn puberteit heb ik gestoeid met mijn gewicht. Mede door goede begeleiding heb ik uiteindelijk mijn levensstijl aangepast en ben ik nu waar ik ben: op mijn best!
Ik ben de opleiding leefstijl coaching ooit gaan volgen, omdat ik in de praktijk heel veel te maken krijg met gedrag, emoties en leefstijl gerelateerde problemen zoals: stress, slaap problemen of gebrek aan ontspanning. 

Als leefstijlcoach kan ik je nóg beter stap voor stap begeleiden bij je leefstijl verandering zodat je je uiteindelijk OpJeBest voelt, op een manier die bij jou past en die jij kunt volhouden! Ik kijk dus goed naar wie jij bent, naar je omstandigheden en naar waar je tegen aan loopt om ervoor te zorgen dat je op lange termijn afvalt en op gewicht kunt blijven én ondertussen kunt blijven genieten van iets lekkers op z’n tijd. 

Voeding en beweging gaan samen en daarom bied ik trajecten aan waar beide centraal staan. Het een kan niet zonder het ander! 
Mijn missie is om jou in beweging te krijgen en vooral in beweging te houden! Ik wil jou laten ervaren dat dat bewegen echt leuk kan zijn en dat het resultaat oplevert. Vandaar dat ik personal training aanbied maar ook powerwalking en of Bootcamp.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram