Duo training

Omdat trainen met je maatje altijd leuker is dan alleen. 
Trainen aangepast op jullie lichaam en jullie doelen.
En je bent elkaars stok achter de deur!

Abonnementen 
 Duo training

€249

4 credits

Boek nu
€699

12 credits

Boek nu
€1335

24 credits

Boek nu
€2499

48 credits

Boek nu
Deze credits zijn te gebruiken zoals je dat zelf wil. Zo kan je de ene week 1x komen en de andere week 3x.
"Al een tijdje wilden wij fitter worden en sterker. Ons grootste obstakel was om ook daadwerkelijk te gaan sporten. Het is verleidelijk om na het werk te gaan bankhangen.

De training bij Judith helpt ons hier goed bij. Zij is een stok achter de deur en motiveert ons enorm. Ook is het erg leuk om dit als partners samen te doen. Tijdens de lessen dagen we elkaar uit en hebben we lol. Dat motiveert enorm. We zien echt resultaat, hebben meer conditie, zijn sterker en je ziet verandering in de bouw van ons lichaam. Dat is ons op de sportschool nog nooit gelukt.

Dit is dan ook direct de reden waarom wij de duo trainingen dan Judith aanraden. Persoonlijke aandacht, resultaat en motivatie. Daarbij is zij ook nog eens een superleuke trainer (als je klaar bent met de oefeningen 😉)"

DEBBIE EN EWOUD

Duo training
"Top trainingen, de trainers leren je snel kennen en weten daardoor ieder op zijn eigen niveau uit te dagen."

"Leuke en afwisselende groepslessen met trainers die je goed in de gaten houden, je uitdagen en tegelijkertijd leren te luisteren naar je lichaam"
"OpjeBest zorgt ervoor, dat je steeds meer uit je zelf haalt en dat bewegen leuk kan zijn!"

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram