Gewichtscoach Judith

Welkom bij OpJeBest!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Mijn naam is Judith van Nimwegen. Ik ben gewichtscoach en bootcampinstructrice bij Op Je Best.

Op je best, dát is wat jij wilt, toch? Niet dun-dunner-dunst, maar gewoon goed in je vel zitten.

Afhankelijk van jouw doel - afvallen of misschien wel aankomen - gaan wij samen aan de slag met een gezonde, gebalanceerde voeding en wellicht een beweeg- of sportschema die bij jouw levensstijl past en die vol te houden is. 

Jij op je best, nu en in de toekomst!

Waarom ik doe wat ik doe 

Vanaf mijn puberteit heb ik gestoeid met mijn gewicht. Mede door goede begeleding heb ik uiteindelijk mijn levensstijl aangepast en ben ik nu waar ik ben: op mijn best!

Ik heb van mijn zwakte mijn kracht gemaakt door te beginnen met een opleiding gewichtsconsulente om mensen te begeleiden bij gewichtsproblemen, omdat ik als geen ander weet hoe fijn het voelt om weer lekker in je vel te zitten. 

Ook vind ik het belangrijk dat mensen het plezier van bewegen gaan inzien. Ik wil je niet alleen advies geven, maar ik wil je ook laten ervaren dat bewegen écht leuk kan zijn en dat het resultaat oplevert. 

Wat ik te bieden heb

Als gewichtsconsulente bied ik begeleiding aan in mijn praktijk of aan huis. De keuze is aan jou. Ook geef ik personal training, aan duo's, bootcamp in groepsverband en voor bedrijven. Zie hier voor meer informatie. 

Meer informatie

Meer informatie over de trajecten en tarieven zijn hier te vinden. Wil je meer informatie over mijn werkwijze, of heb je andere vragen? Vul dat het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereninging Gewichtsconsulente Nederland waardoor de mogelijkheid bestaat dat mijn begeleiding vergoed wordt door jouw zorgverzekering. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leuk vinden

 

Ben jij op zoek naar een leuke manier van bewegen, buiten en in groepsverband? Kom bij me bootcampen en/of powerwalken!